Telefon: ​48 16 12 21  -  E-mail: ns@svanetrading.dk

Opskrifter hyldeblomst koncentrat

Hyldeblomst koncentrat

  • 8 cl. Hyldeblomst
  • 2 cl. Gliano
  • 2 cl. Myntelikør

Hvid Gløgg med Hyldeblomst:

  • 3 dl. Svane´s økologisk hyldeblomstkoncentrat
  • 1 vaniliestang
  • 8 hele nelliker
  • 1 lille stykke ingefaer
  • 1 flaske tør hvidvin
  • evt. lidt rom
  • mandelsplitter
  • kandiseret frugt i små tern f.eks, ananas, papaya, mango og lyse rosiner.


Bland hyldeblomstkoncentraten med en flækket vaniliestang (på langs),
neliliker og ingefær - og lad det trække til næste dag.
Tilsæt hvidvin og varm gløggen op. Den må ikke koge. Smag evt. til med rom
og fordel gløggen i glas med mandelsplinter og kandiserede frugter.

God Jul !!!​

Hyldeblomst Sorbet

  • 2 ½ dl. Svane´s Økologiske
  • Hyldeblomstkoncentrat.
  • 2 dl. Hvidvin.
  • 1 dl. Vand.
  • 2 Pasteuriserede æggehvider.
  • Et par citronmelisse blade til pynt.

Bland hyldeblomstkoncentrat, vand og hvidvin i en skål. Stil skålen i fryseren i
1 time, så det bliver til en halvfast masse.​ Pisk æggehviderne til fast skum.

Tag skålen ud af fryseren og pisk massen igennem. Bland de piskede æggehvider i massen. Stil skålen i fryseren igen, denne gang i 2 timer. Servér sorbeten i en skål

og pynt eventuelt med lidt citronmelisse blade.​

Hyldeblomst Bowle​

  • 1/2 l. Svane´s Økologiske
  • Hyldeblomstkoncentrat.
  • 1 l. Danskvand med citrus.
  • 1 l. Hvidvin.

Bland det hele sammen i en stor bowle og pynt med citroner/lime skiver, som har været i fryseren, inden servering.

Laks à la Hyldeblomst

  • Svane´s Økologiske Hyldeblomstkoncentrat.
  • Friske Laksefiléter.

Smør et ovnfast fad med olie eller smør og læg laksefiléterne med skindet nedad heri. Smør laksen ind i hyldeblomstkoncentrat, lad den evt. hvile i en time. Der efter sættes fadet i ovnen i ca. 20 min. ved 180 grader. Hæld jævnligt Hyldeblomstkoncentrat over laksen under stegningen - derved opnåes en bedre glasering. Hertil serveres nykogt ris eller pasta. Hyldeblomstkoncentrat er også velegnet som glasering på kød og fjerkræ.

Svane ApS ​​▪ CVR nr: 15038993 ​▪ P-nr: 1004945114​