Telefon: ​48 16 12 21  -  E-mail: ns@svanetrading.dk

Svane ApS   ​▪   Rypevang 4   ▪   3450 Allerød

Om Svane

Svane ApS producerer og markedsfører økologiske juicer og koncentrater til det skandinaviske marked.

Svane Aps blev grundlagt i 1995 af Poul Svane og hans kone Birgit, med produkter baseret på hyldeblomst og tranebær - produceret efter gamle traditionelle opskrifter, hvor kvalitet er i højsædet. I dag drives det familieejede firma af Naja Svane og hendes mand Thomas, som også står bag de nyeste kvalitets produkter med Ingefær og Smagen af Årstiderne.

Hyldeblomst- og tranebær produkterne er stadig en stor del af produktionen, men sortimentet har i løbet af årene udviklet sig til, at indeholde en del mere.

For alle Økologiske juicer og koncentrater gælder det, at de anvendte råvarer kommer fra marker/plantager, der mindst i tre vækstsærsoner har været dyrket 100% økologisk. Dvs uden brug af sprøjtemidler eller kunstgødning.

Vi forsøger til stadighed, at udvikle nye produkter og imødegå forbrugernes ønsker, så vi er altid lydhøre for nye ideer.
Så skulle du sidde inde med en god idé til en ny drik eller juice, så kontakt os - så skal vi gerne se om det ville være muligt, at udvikle et produkt omkring din idé eller dit ønske.

Alle Svane´s juicer er selvfølgelig mærket med det danske Ø-mærke, som er din garanti for at dyrkning og behandling af de anvendte bær og frugter lever op til kravene om økologisk jordbrug.

Økologisk produktion tager særligt hensyn til miljø, natur og dyrevelfærd. Ingen kunstgødning og syntetiske sprøjtemidler på markerne.

Betegnelsen økologisk er i EU forbeholdt produkter, der lever op til EU-reglerne. Det danske Ø-mærke - det røde "Ø" - bygger på disse regler og angiver, at de danske myndigheder har kontrolleret varen.

​​

Svane ApS
Rypevang 4
3450 Allerød

Tlf.: 48 16 12 21

Website: www.svanetrading.dk

E-mail: svane@svanetrading.dk

CVR nr.: 15038993

CVR P nr.: 1004945114​

Svane ApS ​​▪ CVR nr: 15038993 ​▪ P-nr: 1004945114​