Telefon: ​48 16 12 21  -  E-mail: ns@svanetrading.dk

Opskrifter Grøntsagsjuice

Champignonsuppe 4 personer​

  • 2 Løg
  • fed hvidløg
  • 500g champignon
  • 1 liter grøntsags juice
  • 1spsk sukker
  • 1 spsk salt
  • 1 spsk honning
  • Hvid peber
  • 3 dl. fløde

Hakket persilleøget og hvidløg hakkes og sauteres med lidt olie i en gryde. Når dette er let sauteret, kommes 100 g af champignon(kvarte eller skiver)og sauteres lidt videre.

Grøntsags juice tilsættes og suppentil kogepunktet. Tilsætøden. Smag til med salt, peber, sukker og honning. Lad suppen simre ved kogepunktet 5-10 min. Tag derefter suppenvarmen og blend denmed en lille klat smør).

Rist de resterende. Server suppen varm i dybe tallerkner/skåle. om de ristede champignon idrys med hakket persille. Opskrift fra Jægerhytten, Eskemoseskov, Birkerød​.​

Svane ApS ​​▪ CVR nr: 15038993 ​▪ P-nr: 1004945114​